ROWENTA Aparat de tuns, conturat și bărbierit Forever Sharp Ultimate TN6200F4

Aparat de tuns, conturat și bărbierit Forever Sharp Ultimate TN6200F4
Creează-ți stiluri personalizate cu un singur aparat
Descoperă aparatul perfect de tuns barba Rowenta Forever Sharp Ultimate. De la bărbierit complet, la tuns bărbi de diferite dimensiuni, Rowenta Forever Sharp îți va permite să obții rezultatele mult dorite. Lamele din 100% inox, cu înveliș de titan, nu necesită a fi schimbate niciodată și oferă performanțe înalte de tăiere dintr-o singură mișcare, chiar și pentru bărbile dese. Aparatul de tuns Rowenta vine la pachet cu o varietate de accesorii dedicate pentru barbă și funcții avansate ce nu te vor dezamăgi, indiferent de circumstanțe.

Referință : TN6200F4

*nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, prin urmare pielea ta nu se va irita **nu folosi accesoriul de precizie sub apă ***nerecomandat pentru zonele sensibile și pentru subraț

BeneficiiProdus

Aparatul de tuns, conturat și bărbierit Rowenta Forever Sharp Ultimate: Creează-ți stiluri personalizate cu un singur aparat

Aparatul de tuns Rowenta Forever Sharp Ultimate este soluția versatilă și foarte tehnologizată pentru a obține o stilizare ușoară și completă a bărbii tale, chiar și pentru cele dese.

Acesta vine la pachet cu un set de 3 accesorii dedicate pentru barbă: un accesoriu precis pentru conturare detaliată, lama Forever Sharp pentru bărbierit și bărbi scurte și o lamă tradițională pentru bărbi de lungimi medii.

Lamele Forever Sharp cu înveliș de titan și motorul puternic de 8000 rpm asigură o tăiere perfectă dintr-o singură mișcare.

Bateria lithium-ion oferă o autonomie de până la 120 de minute*, cu o încărcare rapidă, completă în numai 90 de minute și un ecran digital ce afișează autonomia rămasă.

Designul compact și 100% rezistent la apă oferă o utilizare confortabilă, chiar și sub duș, igienă sporită, în timp ce husa inclusă în pachet este ideală pentru a depozita și transporta în siguranță aparatul și accesoriile.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Turația motorului (rpm) 8000  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.5  mm
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Fix  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii De la 0.5 la 17 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 15  
Aparat de ras cu mini-folie    
7  
Număr de baterii 1  
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 120 de minute  
Timp de reîncărcare 1 oră și 30 de minute  h
Încărcare rapidă a bateriilor    
Utilizare Fără fir  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LCD  
Depozitare Vanity  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Albastru  
Voltage 100-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1  m
Accesorii suplimentare incluse Accesoriu Skin Comfort pentru barbă și corp  
   
   
   
Funcţie Wet & Dry    
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.