ROWENTA Aparat de tuns multifuncțional Trim & Style 7 în 1 TN9130F0

Aparat de tuns multifuncțional Trim & Style 7 în 1 TN9130F0
Partenerul tău ideal pentru rezultate perfecte, chiar și sub duș!

Cu Trim & Style Wet & Dry te bucuri de un look impecabil, în fiecare zi. Motorul de mare viteză și învelișul din titan al lamei mobile asigură o tăiere perfectă dintr-o singură mișcare, iar datorită tehnologiei Wet&Dry ai parte de o experiență de tuns şi bărbierit eficientă şi convenabilă, chiar şi sub duș.

Referință : TN9130F0

BeneficiiProdus

Confort, eficiență și rezultate perfecte!

Trim & Style Wet & Dry este partenerul ideal pentru păr, barbă şi corp meticulos îngrijite. Părul este tăiat eficient dintr-o singură mișcare, datorită motorului de mare viteză și a lamei mobile cu înveliș din titan.

Cele 5 lungimi de tăiere și setul complet de accesorii speciale pentru păr, barbă și corp, asigură rezultate de styling perfecte!

Datorită tehnologiei Wet&Dry ai parte de o experiență de tuns şi bărbierit eficientă şi convenabilă, chiar şi sub duș, şi, în acelaşi timp, aparatul este mai uşor de curăţat. Pentru corp, aparatul de ras a fost special conceput pentru tunderea și raderea sub duş și include un trimmer dedicat pielii sensibile pentru a scurta părul înainte de a-l rade.

Wet & Dry oferă cea mai bună sesiune de tuns datorită accesoriile incluse, precum: 5 piepteni de dimensiuni diferite, setare de precizie de 1 mm, lamă de precizie 7 mm și un mini aparat de ras.

Accesoriul pentru nas şi urechi este prevăzut cu o lamă cu sistem rotativ ce garantează tunderea eficientă şi fără durere a părului nedorit.

Suportul compact pentru încărcare și depozitare și bateria cu o autonomie de până la 60 de minute asigură o utilizare confortabilă şi fără griji.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Înveliş lame Titan  
Tip de motor Motor DC  
Turația motorului (rpm) 6500  
PRECIZIE
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă, corp, nas şi urechi  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 3-7 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 6  
Lamă de micro-precizie pentru barbă    
Dimensiune lamă de micro-precizie pentru barbă 7  mm
Aparat de ras cu mini-folie    
Dimensiunea aparatului de ras cu mini-folie 25  mm
Aparat de ras şi tuns corporal cu folie    
Dimensiunea aparatului de ras şi tuns corporal cu folie 37  mm
Aparat de tuns pentru urechi şi nas    
Autonomie 60 min  
Timp de reîncărcare 8  h
Utilizare Fără fir  
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Stand de încărcare    
Indicator de încărcare LED  
Depozitare Suport pentru depozitare  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru/turcuaz  
Voltage 100-240  V
Funcţie Wet & Dry    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.