ROWENTA Epilator Skin Spirit EP2910F0

Epilator Skin Spirit EP2910F0
Cea mai plăcută soluție pentru o piele netedă, pentru săptămâni întregi!

Bucură-te de sesiuni de epilat rapide și fără durere cu Rowenta Skin Spirit. Sistemul patentat de atenuare a disconfortului și tehnologia avansată de îndepărtare a părului oferă sesiuni de epilat plăcute, cu rezultate de durată, de până la 4 săptămâni. Datorită celor 2 trepte de viteză și a designului ergonomic poți îndepărta părul chiar și din cele mai sensibile zone sau greu accesibile.

Referință : EP2910F0

BeneficiiProdus

Epilator ROWENTA Skin Spirit: sesiuni de îndepărtare a părului fără durere

Sesiunile de epilat nu a fost niciodată la fel de rapide și fără durere: beneficiază de rezultate de lungă durată de până la 4 săptămâni cu Rowenta Skin Spirit.

Tehnologia avansată de epilare presupune un set de pensete de mare precizie care îndepărtează chiar și cele mai mici fire de păr (0,5 mm) fără a le rupe.

Sistemul de ghidare oferă rezultate eficiente, iar suprafața mare de epilare elimină un număr maxim de fire de păr dintr-o singură mișcare.

Senzorul pentru zone curbate oferă sesiuni de îndepărtare a părului eficiente și confortabile în orice poziție.

Datorită sistemului patentat de atenuare a durerii și a bilelor pentru masaj, discomfortul de la nivelul pielii este redus pentru a te putea bucura de sesiuni de epilat confortabile și fără durere.

Nu în ultimul rând, designul ergonomic al epilatorului îți permite să îndepărtezi părul cu ușurință pchiar și cele mai sensibile și greu accesibile zone.

Epilatorul beneficiază de 2 trepte de viteză, una pentru zone sensibile și una pentru sesiuni rapide, un cap de epilare și accesorii ce pot fi curățate cu ușurință pentru o igienă bună.

Rowenta Skin Spirit este ușor de depozitat și transportat datorită husei de protecție incluse în pachet.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Epilare de mare precizie <0,5mm    
Cap pivotant    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Alimentare continuă    
Patente 2  
Suprafaţă activă de mari dimensiuni    
Sistem de direcţionare a firelor de păr    
Tehnologia capului de epilare Cap de epilare cu vibraţii pentru amorţirea pielii  
Senzor pentru detectarea curbelor    
Eficienţă din orice unghi    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
Pensete igienice din oţel inoxidabil    
ACCESORII
Accesorii 3  
Perie    
Gentuţă    
Accesoriu pentru epilarea părului în zonele sensibile    
PRACTIC
Zone compatibile Picioare şi corp  
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltage 220-240  V
Putere 4.8  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Albastru  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.