ROWENTA Fier de călcat pentru voiaj First Class DA1510F2

Fier de călcat pentru voiaj First Class DA1510F2
Rezultate perfecte oriunde te-ai afla!

First Class este partenerul ideal de călătorie: voltaj dublu pentru utilizare internaţională, husă pentru depozitare şi design compact cu mâner pliabil, perfect pentru călătorii. Acest fier de călcat cu abur oferă combinația optimă de eficiență și precizie pentru rezultate impecabile de fiecare dată.

Referință : DA1510F2

FIE DE CĂLCAT CU ABUR: PARTENERUL TĂU DE CĂLĂTORIE PENTRU SESIUNI DE CĂLCAT IREPROŞABILE!

Special conceput pentru a te însoţi în călătorii, fierul de călcat Rowenta First Class este partenerul tău de încredere, oferind rezultate fără cusur oriunde şi oricând.

Poate fi utilizat internaţional datorită voltajului dublu şi este foarte uşor de transportat, având un design compact şi uşor, cu mâner pliabil şi fiind prevăzut cu husă pentru depozitare.

Distribuţia optimă a aburului este asigurată prin tehnologia unică patentată a tălpii Microsteam cu 200 de micro-orificii, iar precizia este îmbunătăţită datorită vârfului de precizie pentru zonele dificil de accesat.

Aburul continuu de 10 g/min netezeşte cutele, iar jetul de abur de 45 g/min oferă rezultate ideale chiar şi în cazul ţesăturilor groase sau cutelor încăpăţânate.

Rowenta First Class este partenerul de încredere pentru călătorii, garantând rezultate perfecte oriunde şi oricând.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANȚA ABURULUI ȘI A PUTERII
Putere 1000  W
Abur variabil 10  g/min
Jet de abur 45  g/min
Abur vertical    
Reglarea aburului și a temperaturii Reglaj manual  
PERFORMANȚELE TĂLPII
Tehnologie talpă INOX MICROSTEAM 200  
Capacitatea de alunecare a tălpii ***  
Durabilitatea tălpii/rezistența la zgârieturi ***  
Difuzie continuă a aburului Vârf, laterale și centru  
Vârf de precizie    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Mâner ergonomic    
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Capacitatea rezervorului de apă (ml) 70  ml
Capacitatea rezervorului de apă (oz) 2.4  oz
Bi-volt (travel iron only)    
ALTE CARACTERISTICI
Culoare Light blue  

Documentație

Întrebări frecventeTalpa Durillium:
Curăţaţi în mod regulat talpa cu o lavetă umedă nemetalică. Pentru o curăţare mai uşoară şi necorozivă a tălpii fierului de călcat, utilizaţi un burete umed pe talpă în timp ce aceasta este încă caldă.
Dacă îndepărtarea murdăriei este o problemă, utilizaţi beţişorul conceput special pentru curăţarea tălpilor Durillium.

Talpa din oţel inoxidabil:
Curăţaţi talpa fierului de călcat după ce s-a răcit cu o cârpă umedă sau cu un burete neabraziv.

Talpa Autoclean:
Se recomandă utilizarea unei cârpe moi şi umede pe talpa încălzită pentru a nu deteriora suprafaţa.
Avertisment: Utilizarea unui produs de curăţat fiare de călcat va duce la deteriorarea învelişului de autocurăţare al tălpii.
Trebuie să luaţi măsuri de precauţie pentru ca utilizarea fierului de călcat să fie lipsită de riscuri.

• Extrem de important, nu lăsaţi niciodată un fier de călcat fierbinte nesupravegheat.
Scopul nu este numai de a evita supraîncălzirea fierului de călcat sau a suprafeţei pe care se află, ci şi de a asigura că nu se arde nimeni. Dacă siguranţa este una dintre principalele dumneavoastră preocupări, alegeţi un fier de călcat cu funcţie de oprire automată.
Niciodată un fier de călcat fierbinte la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie care riscă să îl răstoarne şi să se rănească.

• Asemenea tuturor aparatelor electrice, nu băgaţi niciodată fierul de călcat în apă.

• Nu utilizaţi un fier de călcat care a suferit un impact sau care are un cablu de alimentare deteriorat. Dacă aveţi cea mai mică îndoială în privinţa stării de funcţionare a fierului de călcat, contactaţi centrul de service.

• Scoateţi întotdeauna fierul de călcat din priză înainte de a nu-l mai utiliza, de a-l curăţa şi de a-l umple cu apă (cu excepţia cazului în care aveţi un model cu rezervor de apă detaşabil). Verificaţi cu regularitate nivelul de apă pentru a vă asigura că este mereu suficientă.
3 cauze posibile:
— nu există alimentare cu energie electrică: verificaţi dacă ştecherul este introdus corect sau încercaţi să introduceţi ştecherul fierului de călcat într-o altă priză;
— butonul de reglare a temperaturii este fixat la o temperatură prea mică: fixaţi butonul de reglare a temperaturii la o temperatură mai ridicată;
— dispozitivul electronic de oprire automată* este activ: mişcaţi fierul de călcat.
* în funcţie de model
Toate fiarele de călcat sunt prevăzute cu un bec al termostatului. Este normal ca termostatul să pornească şi să se oprească. Acest lucru indică faptul că termostatul funcţionează, iar talpa este menţinută la temperatura dorită. Dacă becul de oprire automată luminează intermitent, trebuie să dezactivaţi funcţia de oprire automată. Acest lucru se face mişcând uşor fierul de călcat, ceea ce va determina reîncălzirea acestuia.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Utilizaţi temperatura corespunzătoare de pe termostat pentru ţesăturile adecvate. Un motiv al lipirii poate fi utilizarea apretului. Dacă doriţi să utilizaţi apret, pulverizaţi-l pur şi simplu pe dosul articolului de îmbrăcăminte, astfel încât să nu existe contact între talpă şi apret.
Cu cât puterea de încălzire este mai mare, cu atât fierul atinge mai rapid temperatura dorită.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.