ROWENTA Aspirator vertical multifuncțional Air Force 360 RH9051WO

Aspirator vertical multifuncțional Air Force 360 RH9051WO
performanță înaltă de aspirare pe toate tipurile de podele

Aspirarea zilnică este cea mai simplă modalitate să-ți menții căminul într-o stare perfectă de curățenie. Pentru a face acest lucru fără nicio restricție, Rowenta lansează AIR FORCE™ 360. Aspiratorul poate fi utilizat cu și fără fir, fiind partenerul tău ideal în curățenia zilnică din locuință. Mulțumită eficienței și a greutății sale reduse, produsul poate fi folosit zilnic pentru îndepărtarea prafului, chiar și în cele mai greu accesibile suprafațe.

Referință : RH9051WO

BeneficiiProdus

PERFORMANȚĂ, VERSATILITATE ȘI CONFORT

AIR FORCE 360 este un aspirator vertical de generație 2.0.

Produsul oferă o gamă mare de soluții de curățare fiind utilizabil fără cablu, iar puterea sa de aspirare este suficientă pentru a curăța întreaga locuință.

Cu doar un click, produsul devine un instrument ultra eficient și de înaltă performanță de aspirare a prafului, chiar și  pe cele mai greu accesibile suprafețe.

Capul de aspirare motorizat (până la 6500 RPM) este capabil să aspire toate tipurile de suprafețe, obținând rezultate optime de curățare, în timp ce tehnologia Air Force Cyclonic oferă o filtrare de înaltă eficiență și performanțe de lungă durată.

Produsul este alimentat cu o baterie de 21,9 V tip Li-Ion, pentru sesiuni de aspirare de până la 20 de minute.*

*În poziție "standard"

*În poziția "standard"

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.