ROWENTA Aerotermă Instant Comfort Aqua SO6510F2

Aerotermă Instant Comfort Aqua SO6510F2
Puternic & sigur, chiar și în baie

Aeroterma Instant Comfort Aqua încălzește rapid și eficient orice încăpere din locuința ta. Aceasta poate încălzi chiar și baia fără a apărea riscul ca aeroterma să se deterioreze datorită foliei transparente aplicate pe panoul de control și a izolării speciale pentru umiditate(IP21).

Referință : SO6510F2

Încălzire sigură și silențioasă

Rapid, silențios & sigur

Instant Comfort Aqua oferă încplzire rapidă în deplină siguranță, chiar și în baie.

Aceasta beneficiază de două moduri ajustabile în funcție de nevoile tale: Modul Silențios, perfect pentru utilizarea prelungită în timp ce te uiți la TV, citești sau dormi, iar Modul Max este ideal pentru o încălzire rapidă și eficientă a încăperii.

Aeroterma oferă performanțe excepționale în ambele cazuri datorită ventilatorului, acesta fiind utilizat și pentru funcția de răcire a aerului pentru ca tu să te poți revigora în sezonul cald sau pentru a aerisi camera.

Mânerul ergonomic și designul compact oferă transport ușor și numeroase opțiuni de depozitare a aerotermei.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Ventilator clasic  
Culoare Gri deschis  
Înălțime 0.32  m
Specificaţii tehnice
Regular  
35-40 m2  
Reglaj ecologic    
Tensiune 220-230  V
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Putere 2400  W
Ventilator de răcire    
Mărimea ideală a camerei (m2) 30  
Siguranţă
Oprire automată    
Lumină pilot    
Capac panou de comandă    
IP 21 - utilizare în baie  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1.7  m
Termostat Mecanic  
Mâner    
Ecran Nu  
Funcţii inteligente
Anti-îngheț    
Silenţiozitate
Nivel minim de zgomot 45  dB(A)
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.