ROWENTA Aerotermă Rowenta Intense Comfort Hot SO9420F0

Aerotermă Rowenta Intense Comfort Hot SO9420F0
Încălzire rapidă și eficientă

 

Aeroterma ceramică Rowenta Intense Hot oferă o încălzire rapidă și puternică pentru confort optim. Tehnologia Smart face posibilă atingerea și menținerea temperaturii dorite, în timp ce funcția Eco reduce consumul de energie electrică. Intense Hot oferă un design elegant și caracteristici inteligente, fiind cea mai silențioasă aerotermă* de la Rowenta.

 

*din gama de aeroterme ceramice la nivelul minim de putere.

 

Referință : SO9420F0

Aeroterma ceramică Rowenta Intense Comfort Hot

Bucură-te de încălzire rapidă și eficientă alături de întreaga familie datorită aerotermei ceramice Rowenta Intense Comfort Hot.

Aceasta beneficiază de Tehnologia Smart, aceasta ajustează automat puterea, permițându-i aerotermei să atingă și să mențină temperatura dorită rapid și eficient.

Cele 3 nivele de putere oferă o încălzire rapidă datorită elementului ceramic. Intense Comfort Hot este cea mai silențioasă aerotermă de la Rowenta*, cu un nivel de zgomot de numai 43 dB(A) la nivelul minim de putere.

În plus, funcția Eco oferă o economisire a energiei electrice de până la 50%**.

De asemenea, aeroterma oferă o difuzie perfectă a căldurii datorită oscilațiilor de până la 90°, o telecomandă cu spațiu de depozitare inclus în corpul aerotermei pentru confort sporit.

*din gama de aeroterme ceramice Rowenta la nivelul minim de putere

**vs nivelul maxim de putere

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip Ventilator ceramic  
Culoare black  
Finisaje satiny  
Înălțime 0.8  m
Putere 2400  W
Oscilație    
Mărimea ideală a camerei (m2) 35-40  
Oprire automată    
Lumină pilot    
IP 20  
Lungimea cablului de alimentare 1.85  m
Compatibil cu / montat pe perete NO  
Termostat Electronic  
Mâner    
Telecomandă    
Depozitare telecomandă    
Ecran LED  
Reglaj ecologic    
Cronometru    
Anti-îngheț    
Nivel minim de zgomot 42  dB(A)
Tensiune 220-240  V
Frecvență 50  Hz

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.