ROWENTA Aerotermă Rowenta Intense Comfort Hot SO9420F0

Aerotermă Rowenta Intense Comfort Hot SO9420F0
Încălzire rapidă și eficientă

 

Aeroterma ceramică Rowenta Intense Hot oferă o încălzire rapidă și puternică pentru confort optim. Tehnologia Smart face posibilă atingerea și menținerea temperaturii dorite, în timp ce funcția Eco reduce consumul de energie electrică. Intense Hot oferă un design elegant și caracteristici inteligente, fiind cea mai silențioasă aerotermă* de la Rowenta.

 

*din gama de aeroterme ceramice la nivelul minim de putere.

 

Referință : SO9420F0

BeneficiiProdus

Aeroterma ceramică Rowenta Intense Comfort Hot

Bucură-te de încălzire rapidă și eficientă alături de întreaga familie datorită aerotermei ceramice Rowenta Intense Comfort Hot.

Aceasta beneficiază de Tehnologia Smart, aceasta ajustează automat puterea, permițându-i aerotermei să atingă și să mențină temperatura dorită rapid și eficient.

Cele 3 nivele de putere oferă o încălzire rapidă datorită elementului ceramic. Intense Comfort Hot este cea mai silențioasă aerotermă de la Rowenta*, cu un nivel de zgomot de numai 43 dB(A) la nivelul minim de putere.

În plus, funcția Eco oferă o economisire a energiei electrice de până la 50%**.

De asemenea, aeroterma oferă o difuzie perfectă a căldurii datorită oscilațiilor de până la 90°, o telecomandă cu spațiu de depozitare inclus în corpul aerotermei pentru confort sporit.

*din gama de aeroterme ceramice Rowenta la nivelul minim de putere

**vs nivelul maxim de putere

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Ventilator ceramic  
Specificaţii tehnice
35-40 m2  
Timer / Auto-off    
   
Reglaj ecologic    
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Oscilație    
Siguranţă
Oprire automată    
Lumină pilot    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Compatibil cu / montat pe perete NO  
Termostat Electronic  
Mâner    
Telecomandă    
Depozitare telecomandă    
Ecran LED  
Funcţii inteligente
Cronometru    
Anti-îngheț    
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.