ROWENTA Calorifer Electric Rowenta Intensium BU2620F0

Calorifer Electric Rowenta Intensium BU2620F0
Design robust și difuzie perfectă a căldurii

Caloriferul Rowenta Intensium oferă o încălzire rapidă și eficientă a camarelelor de până la 25 m2. Acesta oferă o putere de până la 2000 W, în 3 funcții diferite și un termostat ajustabil pentru ca tu să te bucuri de temperatura ideală în liniște deplină. De asemenea, Rowenta Intensium beneficiază de un sistem cu dublă protecție pentru siguranță deplină.

Referință : BU2620F0

*într-o cameră izolată, recent construită, care respectă standardul RT2012

Calorifer electric Rowenta Intensium: Design robust și difuzie perfectă a căldurii

Rowenta Intensium oferă o atmosferă caldă și plăcută datorită caracateristicilor inteligente.

Cei 9 elemenți ai caloriferului oferă o încălzire rapidă pentru camerele de până la 25 m2* în liniște deplină, acesta fiind perfect atunci când te uiți la TV, înveți sau dormi.

Cele 3 niveele de putere de până la 2000 W și termostatul reglabil oferă o încălzire rapidă și eficientă.

Sistemul cu dublă protecție oferă siguranță sporită împotriva supraîncălzirii.

De asemenea, Intensium este ușor de transportat și poziționat datorită mânerului integrat și a roților 360°, iar compartimentul dedicat oferă o depozitare inteligentă a cablului de alimentare atunci când aparatul nu este utilizat.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Calorifer electric cu ulei  
Specificaţii tehnice
Frecvență 50-60  Hz
Siguranţă
Oprire automată    
Lumină pilot    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Compatibil cu / montat pe perete NO  
Termostat Mecanic  
Mâner    
Ecran Nu  
Depozitare cablu    
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.