ROWENTA Ventilator Urban Cool VU6720F0

Ventilator Urban Cool VU6720F0
Împrospătare puternică, design ultra subțire

Ventilatorul Rowenta Urban Cool oferă o împrospătare optimă într-un design subțire ce se integra perfect în locuința ta și care este și ușor de depozitat. Acesta dispune de 3 trepte de viteză și abilitatea de a direcționa fluxul de aer prin intermediul mișcării de oscilație., ventilatorul se va adapta perfect cerințelor tale.

Referință : VU6720F0

BeneficiiProdus

Ventilatorului Rowenta Urban Cool: Împrospătare puternică, design ultra subțire

Ventilatorul Rowenta Urban Cool dispune de un design ultra subțireși ușor de utilizat și flux de aer puternic ce garantează o împrospătare optimă.

Acesta poate fi depozitat cu ușurință datorită dimensiunilor reduse fără vreun compromis asupra performanței și o difuzie egală, în deplină liniște, pe întreaga suprafață a locuinței.

Alege din cele 3 trepte de viteză disponibile, precum și între cele 2 moduri de difuzare a aerului: oscilație sau fix, pentru o împrospătare personalizată în funcție de preferințe.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢA AERULUI
Tip Turn  
Model Cu stativ  
Viteza maximă a aerului (N) 2.7  
Rotaţie automată    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Mâner    
Ecran Nu  
SILENȚIOZITATE
Nivel minim de zgomot 46  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 61  dB(A)
SIGURANȚĂ
IP 20  
SPECIFICAȚII TEHNICE
Frecvență 50  Hz
Putere 40  W
Culoare Alb  
Number of settings 3 speeds  

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.