ROWENTA FOR ELITE Aparat de coafat multifuncțional CF4132D0

Aparat de coafat multifuncțional CF4132D0
Un stil nou în fiecare zi

Cu setul complet pentru coafat Multistyler, te bucuri de o nouă coafură în fiecare zi, de la bucle voluminoase până la păr perfect îndreptat.

Referință : CF4132D0

SET PENTRU COAFAT: 7 ZILE ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ, 7 COAFURI DEOSEBITE!

Cu o selecţie remarcabilă de accesorii, setul de coafat Multistyler îţi oferă posibilitatea de a alege un nou stil în fiecare zi a săptămânii.

Acum ai la dispoziţie o multitudine de opţiuni pentru stilizarea părului.

Poţi opta pentru îndreptare perfectă, vârfuri întoarse, păr creponat sau bucle strânse, voluminoase, lejere datorită celor 14 accesorii: plăci pentru îndreptat / creponat, 3 ondulatoare (16 mm, 32 mm şi plat), spirală, perie, 4 agrafe, 2 ace de păr Elite şi gentuţă pentru depozitare.

Sistemul de încălzire de înaltă performanţă asigură o temperatură constantă de 180°C pentru rezultate fără cusur, iar datorită învelişului ceramic, părul îşi recapătă fineţea şi strălucirea.

Multistyler, un look perfect în fiecare zi a săptămânii!.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 46  
Setări temperatură 1  
Înveliş Ceramic Tourmaline  
Funcții Stiluri multiple  
Diametru 16 şi 32  mm
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Temperatură reglabilă 180  °C
Accesorii 1: Ondulator 16 mm, ondulator 32 mm, ondulator plat, plăci pentru îndreptat/creponat  
Accesorii 2: Perie, spirală  
Accesorii 3: 4 agrafe, 2 ace de păr  
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Ergonomic/confort în utilizare
Gentuţă    
Indicator de încălzire    
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Culoare Negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.