ROWENTA FOR ELITE Ondulator Curls Forever CF3112F0

Ondulator Curls Forever CF3112F0
Rezultate de lungă durată în numai câteva secunde

Ondulatorul Rowenta Curls Forever oferă bucle perfecte pentru o coafură plină de strălucire perioadă îndelungată. Bucură-te de bucle bine definite și rezultate de lungă durată datorită suprafeței pentru ondulare subțire, ce permite o coafare rapidă și o încalzire în numai 30 de secunde, obținând coafura ideală într-un timp scurt.

Referință : CF3112F0

Ondulatorul Rowenta Curls Forever: Rezultate de lungă durată

Ondulatorul Rowenta Curls Forever este perfect pentru a obține rezultate rapide și de lungă durată.

Designul inovativ cu o suprafață pentru coafare cu un diametru de numai 10 mm ce garantează un transfer optim de căldură pentru a obține bucle perfect definite.

Descoperă ondulatorul ce-ți va face viața mai ușoară, cu o încălzire rapidă în numai 30 de secunde pentru rezultate perfecte într-un timp scurt.

Învelișul Keratin & Shine oferă protecție părului și reduce efectul de electrizare prin intermediul ionilor pentru un păr moale, ușor de coafat în deplină siguranță.

De asemenea, ondulatorul beneficiază de o temperatură de 180° C pentru a garanta rezultate perfecte.

 

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 25  
Înveliş Keratin & Shine  
Diametru 10  mm
Forma Altele  
Accesorii 1: Mănușă  
Ergonomic/confort în utilizare
Timp de încălzire 30  s
Rotire alternativă Nu se aplică  
Înveliş perie n/a  
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Culoare Negru & roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.