ROWENTA x KARL LAGERFELD Aparat de coafat 9 in 1 Rowenta x Karl Lagerfeld Infinite Looks CF422LF0

Aparat de coafat 9 in 1 Rowenta x Karl Lagerfeld Infinite Looks CF422LF0
Un ondulator, coafuri nelimitate

Aparatul de coafat 9 in 1 Rowenta x Karl Lagerfeld Infinite Looks iti pune la dispozitie o varietate de optiuni, cu 9 functii de coafare intr-un singur aparat, ce-ti permit sa abordezi orice tip de coafura. Descopera aparatul de coafat usor de utilizat, care functioneaza ca o placa de indreptat parul, ondulator, creponator si multe altele, cu un invelis ceramic ce ofera stralucire radianta.

Referință : CF422LF0

Aparat de coafat 9 in 1 Rowenta x Karl Lagerfeld Infinite Looks: Aparatul 9 in 1 ce-ti pune la dispozitie coafuri nelimitate

Pentru optiuni nelimitate la indemana intr-un singur aparat de coafat usor de utilizat, aparatul de coafat Rowenta x Karl Lagerfeld Infinite Looks ofera un stil potrivit pentru fiecare dispozitie.

De la creponare la bucle perfecte si pline de volum, acest ondulator combina placa de indreptat parul, ondulatorul, creponatorul si multe altele pentru a crea coafuri la moda cu usurinta.

Invelisul ceramic reduce efectul de electrizare pentru un par matasos si stralucitor, iar gama completa de caracteristici si accesorii face coafarea usoara in fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 48  W
Setări temperatură O singura setare de temperatura  
Înveliş Ceramic  
Funcții Stiluri multiple  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametre multiple    
Timp de ondulare reglabil Nu  
Accesorii 1: 2 cleme  
Accesorii 2: Manusa de protectie  
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Ergonomic/confort în utilizare
Gentuţă    
Timp de încălzire 60  s
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,80  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Negru & rosu  
Accesorii suplimentare incluse Accesoriu conic, manusa de protectie, croponator & placa de indreptate parul, perie spiralata, perie de plastic, 2 cleme, maner, husa de depozitare  
Culoare ștecher Nu  
   
   
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.