ROWENTA Ondulator Rowenta Copper Forever CF3229F0

Ondulator Rowenta Copper Forever CF3229F0
Bucle și onduleuri fermecătoare cu ondulatorul ROWENTA

Ondulatorul Rowenta Curling Iron creează bucle perfecte, fermecătoare şi strălucitoare. Învelișul exclusiv de cheratină și turmalină întărește firul de păr, iar datorită efectului natural al turmalinei de reducere a energiei statice, obţii bucle şi onduleuri superbe de fiecare dată.

Referință : CF3229F0

Ondulatorul Rowenta Curling Iron: bucle sublime, radiind de strălucire.

Ondulatorul Copper Forever creează bucle somptuoase și onduleuri superbe datorită învelișului exclusiv de turmalină.

Această combinație remarcabilă le conferă buclelor un aspect natural și oferă strălucire reducând electricitatea statică și eliminând tendinţa de încreţire datorită efectului său de emisie naturală de ioni.

Ondulatorul de păr Rowenta Curling Iron dispune de un sistem de încălzire extrem de performant pentru o temperatură constantă de 200 °C.

Caracteristicile sale practice fac ca acesta să fie foarte ușor de utilizat și să ofere o experiență impecabilă de ondulare a părului: cablul rotativ 360° amplifică confortul în utilizare, vârful rece conferă o siguranță sporită în timpul manipulării, iar datorită încălzirii rapide, ondulatorul este întotdeauna gata de utilizare şi mereu la îndemână.

Ondulatorul Copper Forever: bucle sublime, radiind de strălucire.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Soft air n/a  
Jet de aer rece n/a  
Înveliş Ceramic Tourmaline  
Funcții Bucle  
Diametru 25  mm
Forma Rotundă  
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Funcţie Respect n/a  
Temperatura maximă a jetului de aer 200  °C
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Grilaj detașabil n/a  
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,80  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Negru & maro  
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.