ROWENTA x KARL LAGERFELD Ondulator Rowenta x Karl Lagerfeld CF323LF0

Ondulator Rowenta x Karl Lagerfeld CF323LF0
Bucle și onduleuri fermecătoare

Ondulatorul Rowenta Karl Lagerfeld creeaza bucle somptuoase si onduleuri superbe datorita invelisului exclusiv Keratin & Glow. Aceasta combinatie remarcabila confera buclelor un aspect natural. Proteinei de cheratina care contribuie la intarirea rezistentei parului i se alatura turmalina care adauga stralucire, reducand electricitatea statica a acestuia si eliminand tendinta de incretire datorita efectului sau de emisie naturala de ioni. Caracteristicile sale fac ca produsul sa fie foarte usor de utilizat si sa ofere o experienta impecabila de ondulare a parului: cablul rotativ 360° amplifica confortul in utilizare, varful rece confera o siguranta sporita in timpul manipularii, iar datorita incalzirii rapide, ondulatorul este intotdeauna gata de utilizare si mereu la indemana. Diametrul de 32 mm este ideal pentru un aspect natural al buclelor si al onduleurilor. 

Referință : CF323LF0

Ondulatorul Rowenta Karl Lagerfeld: Bucle și onduleuri rafinate și strălucitoare

Ondulatorul Rowenta Karl Lagerfeld creează bucle somptuoase și onduleuri superbe datorită învelișului exclusiv Keratin & Glow.

Această combinație remarcabilă le conferă buclelor un aspect natural.

Proteinei de cheratină care contribuie la întărirea rezistenţei părului i se alătură turmalina care adaugă strălucire, reducând electricitatea statică a acestuia și eliminând tendinţa de încreţire datorită efectului său de emisie naturală de ioni.

Acest ondulator de păr dispune de un sistem de încălzire extrem de performant pentru o temperatură ajustabila de la 120°C la 200°C.

Caracteristicile sale practice fac ca acesta să fie foarte ușor de utilizat și să ofere o experiență impecabilă de ondulare a părului: cablul rotativ 360° amplifică confortul în utilizare, vârful rece conferă o siguranță sporită în timpul manipulării, iar datorită încălzirii rapide, ondulatorul este întotdeauna gata de utilizare şi mereu la îndemână.

Ondulatorul Curling Tong: bucle sublime, radiind de strălucire.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 120-200°C  
Soft air n/a  
Jet de aer rece n/a  
Înveliş Keratin & Glow  
Funcții Bucle  
Diametru 32  mm
Forma Rotundă  
Temperatură reglabilă 120-200  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută    
Vârf rece    
Funcţie Respect n/a  
Temperatura maximă a jetului de aer 200°  °C
Ergonomic/confort în utilizare
Oprire automată 1 ora  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Grilaj detașabil n/a  
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.