ROWENTA Perie rotativă cu aer cald Brush Activ' Ultimate Care CF9720F0

Perie rotativă cu aer cald Brush Activ' Ultimate Care CF9720F0
Peria rotativă ce ofera ingrijire și volum pentru părul tău

Peria rotativă cu aer cald Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care oferă un echilibru ideal între calitatea ca la salon și îngrijire totală a părului datorită Tehnologiei Careful Heat ce controlează tempăeratura fluxului de aer sub 80°C pentru a-ți menține părul sănătos și protejat. Descoperă aparatul perfect ce farantează o experiență excepțională de stilizare, de la pre-uscare la finisaje de ultim moment: înveliș Quartz Ceramic și Tehnologie Ionic Booster pentru strălucire de top, funcție dedicată pentru volum perfect, design ergonomic inovativ, stilizare versatilă și multe altele.

Referință : CF9720F0

*test de laborator extern sub control clinic, % în medie, vs uscare naturală a părului, Franța 2021

Peria rotativă cu aer cald Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care: Volum excepțional și îngrijire totală

Descoperă o nouă experiență de stilizare a părului cu rezultate excelente datorită periei rotative cu aer cald Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care.

Partenerul ideal de la pre-uscare până la finisaje de ultim moment: Tehnologia Careful Heat ce păstrează părul sănătos și protejat, învelișul Quartz Ceramic împreună cu perii naturali și efectul redus de electrizare formează un trio perfect pentru coafuri pline de volum, ce vor întoarce privirile tuturor.

Caracteristici tehnice/Comparare

Formă ștecher Ștecher drept  
Tip de ștecher Europeană  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Cablu rotativ 360°    
Voltage 220-240  V
Culoare Alb  
Setări viteză/temperatură 3  
Reglajul debitului de aer 3  
Jet de aer rece    
Soft air    
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire, suflare și rotire  
Tipuri de peri Naturală  
Forma Rotundă  
Rotire automată    
Temperatura maximă a jetului de aer 80  °C
Generator de ioni    
Vârf rece    
Rotire alternativă Da  
Grilaj detașabil    
Înveliş perie    
   
   
   
   
   
   
   
   
Wet hair  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.