ROWENTA Placă de îndreptat părul Wet & Dry Pro SF5010F0

Placă de îndreptat părul Wet & Dry Pro SF5010F0
Îndreptare mai rapidă cu până la 40%*

Placa de îndreptat părul Rowenta Wet & Dry Pro a fost proiectată special pentru a oferi sesiuni de stilizare rapide și versatile. Aceasta îți va permite să-ți îndrepte părul imediat ce ieși din duș, fiind necesar doar să-l usuci cu prosopul. Învelișul Nano Ceramic protejează părul, iar generatorul de ioni reduce efectul de electrizare, lăsându-ți părul moale și ușor de coafat.

Referință : SF5010F0

*vs păr complet uscat cu uscătorul și îndreptat cu placă Rowenta SF16, Asia 2021

Placa de îndreptat părul Rowenta Wet & Dry Pro: Îndreptare mai rapidă cu până la 40%*

Arma ta secretă pentru atunci când ești în grabă! Placa de îndreptat părul Rowenta Wet & Dry Pro oferă sesiuni de stilizare versatile, fiind capabilă să îndrepte în siguranță atât părul uscat, cât și cel uscat doar cu prosopul și încă umed la atingere.

Bucură-te de sesiuni de stilizare ușoare, chiar imediat după ce ieși din duș.

Noul înveliș Nano Ceramic protejează părul, pentru stilizare fără griji, în timp ce generatorul de ioni reduce efectul de electrizare, lăsându-ți părul moale, ușor de coafat și plin de strălucire.

Plăcile de mari dimensiuni oferă o stilizare perfectă chiar și pentru suvițele de groase de păr.

Cele 6 trepte de temperatură - de la 130°C la 230°C - pot fi selectate cu ușurință prin intermediul ecranului LCD, astfel vei obține rezultate perfecte pentru orice tip de păr.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Înveliş plăci Ultra Shine Nano Ceramic  
Funcții Wet & Dry  
Plăci glisante    
Wet hair  
Tip utilizator Mix  
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Inel de agăţare    
Afișaj LCD  
Indicator de încălzire    
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată Da  
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Ceramic  
Lungimea cablului de alimentare 1,80  m
Culoare Alb & argintiu  
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Puteți continua să utilizați produsele dumneavoastră obișnuite, cum ar fi geluri de coafat, balsamuri de păr, spumă de păr etc. Sau, mai bine, utilizați produse de protecție împotriva căldurii, concepute special pentru bucle și îndreptare. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată placa de îndreptare a părului dacă ați aplicat un balsam relaxant pentru păr, deoarece vă poate deteriora grav părul.
Nu, dacă îl îndreptați cu o placă de îndreptat clasică. După șamponare, este nevoie de aplicarea unui balsam. Folosiți uscătorul de păr până ce părul este aproape complet uscat.
Puteți folosi placa de îndreptat părul Wet & Dry atât pe părul uscat, cât și pe părul ud.
Începeți întotdeauna cu firele de păr de dedesubt: începeți mai întâi de la bază, deplasați-vă pe lateral și finisați în față.
Evitați mișcările bruște în timp ce vă coafați; îndreptați fiecare secțiune o singură dată, într-o mișcare continuă. Repetați mișcarea dacă este necesar.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
• Coafură scurtă sau stratificată sau fir de păr subțire și fragil: plăci de îndreptat înguste sau normale.
• Păr lung (mai jos de umeri): plăcile late facilitează și accelerează procesul de îndreptare.
• Fir de păr gros, dezordonat, greu de îndreptat sau neîngrijit: plăci negre de îndreptat profesioniste.
Acestea sunt în principal destinate femeilor cu păr care este greu de îndreptat, ondulat, creț sau foarte lung. Cu acestea câștigați timp și obțineți rezultate excelente.
• Păr fin, fragil sau degradat: între 80 și 150°C.
• Păr normal, fin sau moale: între 150 sau 170°C.
• Păr creț, ondulat sau foarte creț: între 170 și 190°C.
• Păr de tip african sau cârlionțat: între 190 și 230°C.
Anumite modele au un sistem de reglare automată a temperaturii în funcție de tipul de păr și de aspectul acestuia.
Puteți folosi placa de întins părul Lissima pe păr lung, pe un păr de lungime medie și stratificat, precum și pentru tunsori scurte de tip bob.
Acest sistem permite plăcilor să se adapteze la grosimea firului de păr și de a rămâne permanent în contact cu firul de păr pentru o îndreptare mai eficientă.
Aceasta permite o adaptare automată la temperatura optimă în funcție de tipul de păr (cârlionțat, creț etc.) și de aspectul părului (sănătos, degradat etc.) pentru a-l proteja.
Acest tip de înveliș protejează în mod natural părul de efectele căldurii, conferindu-i strălucire.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.