ROWENTA Placă de păr Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0

Placă de păr Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0
Păr până la de 2 ori mai strălucitor după îndreptare!*

Liss & Curl Ultimate Shine este placa de păr ideală atât pentru îndreptare perfectă, cât şi pentru bucle superbe. Această placă cu încălzire rapidă oferă performanțe de înaltă eficiență, în timp ce o generatorul dublu de ioni şi învelişul ceramic sporesc strălucirea părului, lăsându-l neted şi uşor de coafat.

Referință : SF6220D0

* Studiu realizat în 2015 asupra unui eşantion de 20 de femei cu păr de tip caucazian.

BeneficiiProdus

PLACĂ DE PĂR: ARMA SECRETĂ PENTRU UN PĂR STRĂLUCITOR

Completează-ţi arsenalul de înfrumuseţare cu placa de păr Liss & Curl Ultimate Shine, un aparat de coafat ideal pentru păr perfect drept sau pentru a realiza bucle frumoase şi voluminoase.

Părul este mai neted şi mai strălucitor datorită generatorului dublu de ioni ce reduce electricitatea statică şi învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii între 130*C şi 200*C în funcţie de tipul de păr şi de coafura dorită.

Placa de păr Liss & Curl Ultimate Shine este asul tău din mânecă pentru coafuri variate şi un păr strălucitor şi mătăsos.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Înveliş plăci Ultra Shine Nano Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Sistem de ondulare    
Plăci glisante    
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată 60  min
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Garanție 2 ani  
Altele Generator dublu de ioni  
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/gri/albastru  

Documentație

Întrebări frecvente

Puteți continua să utilizați produsele dumneavoastră obișnuite, cum ar fi geluri de coafat, balsamuri de păr, spumă de păr etc. Sau, mai bine, utilizați produse de protecție împotriva căldurii, concepute special pentru bucle și îndreptare. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată placa de îndreptare a părului dacă ați aplicat un balsam relaxant pentru păr, deoarece vă poate deteriora grav părul.
Nu, dacă îl îndreptați cu o placă de îndreptat clasică. După șamponare, este nevoie de aplicarea unui balsam. Folosiți uscătorul de păr până ce părul este aproape complet uscat.
Puteți folosi placa de îndreptat părul Wet & Dry atât pe părul uscat, cât și pe părul ud.
Începeți întotdeauna cu firele de păr de dedesubt: începeți mai întâi de la bază, deplasați-vă pe lateral și finisați în față.
Evitați mișcările bruște în timp ce vă coafați; îndreptați fiecare secțiune o singură dată, într-o mișcare continuă. Repetați mișcarea dacă este necesar.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
• Coafură scurtă sau stratificată sau fir de păr subțire și fragil: plăci de îndreptat înguste sau normale.
• Păr lung (mai jos de umeri): plăcile late facilitează și accelerează procesul de îndreptare.
• Fir de păr gros, dezordonat, greu de îndreptat sau neîngrijit: plăci negre de îndreptat profesioniste.
Acestea sunt în principal destinate femeilor cu păr care este greu de îndreptat, ondulat, creț sau foarte lung. Cu acestea câștigați timp și obțineți rezultate excelente.
• Păr fin, fragil sau degradat: între 80 și 150°C.
• Păr normal, fin sau moale: între 150 sau 170°C.
• Păr creț, ondulat sau foarte creț: între 170 și 190°C.
• Păr de tip african sau cârlionțat: între 190 și 230°C.
Anumite modele au un sistem de reglare automată a temperaturii în funcție de tipul de păr și de aspectul acestuia.
Puteți folosi placa de întins părul Lissima pe păr lung, pe un păr de lungime medie și stratificat, precum și pentru tunsori scurte de tip bob.
Acest sistem permite plăcilor să se adapteze la grosimea firului de păr și de a rămâne permanent în contact cu firul de păr pentru o îndreptare mai eficientă.
Aceasta permite o adaptare automată la temperatura optimă în funcție de tipul de păr (cârlionțat, creț etc.) și de aspectul părului (sănătos, degradat etc.) pentru a-l proteja.
Acest tip de înveliș protejează în mod natural părul de efectele căldurii, conferindu-i strălucire.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.