ROWENTA x KARL LAGERFELD Ondulator Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict CF471LF0

Ondulator Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict CF471LF0
Ondulatorul Rowenta: Un singur ondulator, 4 stiluri de bucle!

Da frau liber imaginatiei tale si stilizeaza-ti parul dupa bunul plac. Ondulatorul ROWENTA x KARL LAGERFELD Waves Addict iti pune la dispoztie o varietate de stiluri si coafuri pentru ca tu sa arati impecabil in fiecare zi. Produsul dispune de 6 trepte de temperatura (pana la 210°C) ce pot fi ajustate, in functie de nevoile parului tau. Este usor de folosit si are un design ergonomic si modern, dezvoltat in cadrul parteneriatului ROWENTA x KARL LAGERFELD.

Referință : CF471LF0

Ondulatorul Rowenta perfect pentru a obtine 4 tipuri diferite de bucle, in functie de preferintele tale de zi cu zi

Descopera ondulatorul ROWENTA x KARL LAGERFELD Waves Addict si aranjaza-ti parul in diferite stiluri de coafuri pentru ca tu sa arati impecabil in fiecare zi.

Produsul dispune de 4 niveluri de ondulare si 6 trepte de temperatura (pana la 210°C) ce pot fi ajustate, in functie de nevoile parului tau.

Este usor de folosit si are un design ergonomic si modern, dezvoltat in cadrul parteneriatului ROWENTA x KARL LAGERFELD.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 120°-210°  
Soft air n/a  
Jet de aer rece n/a  
Înveliş Ceramic  
Funcții Valuri  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametre multiple    
Rotire automată n/a  
Temperatură reglabilă 120° - 210°  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece    
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Grilaj detașabil n/a  
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 220-230  V
Cablu rotativ 360°    
Culoare Rosu si negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.