ROWENTA Uscător de păr Instant Dry Premium Care CV6065F0

Uscător de păr Instant Dry Premium Care CV6065F0
Uscare ultra rapidă, la o temperatură perfectă pentru păr sănătos și strălucitor

Uscare ultra rapidă fără supraîncălzire pentru un păr mai sănătos.
Premium Care Instant Dry oferă rezultate ultra rapide datorită motorului de mare putere și a difuziei de aer îmbunătăţite, furnizată prin tehnologia inovatoare Moving Air Booster, care sporeşte eficienţa uscării, în timp ce tehnologia Advanced Care permite uscarea părului la o temperatură optimă, care îi protejează frumuseţea şi sănătatea naturală.

Referință : CV6065F0

REZULTATE PERFORMANTE DE USCARE ŞI RESPECT PENTRU PĂR!

Cu Premium Care Instant Dry te bucuri de rezultate de uscare ultra rapide şi un păr superb şi strălucitor.

Motorul puternic de 2200 W îmreună cu tehnologia inovatoare Moving Air Booster îmbunătăţesc eficienţa uscării, direcţionând fluxul de aer şi amplificând difuzia căldurii până la rădăcina firului de păr, pentru rezultate rapide şi eficiente.

Funcţia Advanced Care protejează părul împotriva supraîncălzirii, uscându-l la o temperatură ideală pentru a-i păstra frumuseţea naturală, fără a-l degrada.

Generatorul de ioni reduce electricitatea statică şi tendinţa de încreţire a părului, acesta devenind mai mătăsos şi mai uşor de coafat, în timp ce difuzorul asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentru o uscare rapidă, adaugă volum și definește buclele.

Cele 2 trepte de viteză împreună cu cele 3 trepte de căldură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp, iar treapta de aer rece fixează coafura la finalul sesiunii, pentru rezultate ce durează mai mult timp.

Premium Care Instant Dry este soluția perfectă pentru a satisface toate nevoile părului tău!

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2200  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 1  
Tip de difuzor Static  
Difuzor    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/roz prăfuit  
Altele Setare de temperatură Advanced Care  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.