ROWENTA x KARL LAGERFELD Uscător de păr Karl Lagerfeld Pro Stylist CV887LF0

Uscător de păr Karl Lagerfeld Pro Stylist CV887LF0
Stilizare profesionala. Stralucire radianta

Cu un motor AC puternic de 2200 W, uscatorul de par Rowenta x Karl Lagerfeld Pro Stylist ofera o uscare rapida a parului si stilizare profesionala de fiecare data. Tehnologia Ionic  Booster ajuta reducerea efectului de electrizare, in timp ce invelisul Keratin & Glow ofera un finisaj perfect, cu stralucire de lunga durata. Uscatorul vine la pachet cu un set complet de accesorii pentru ca tu sa poti obtine cu usurinta diferite stiluri de coafuri ca la salon, in confortul locuintei tale.

Referință : CV887LF0

BeneficiiProdus

Uscatorul de par Rowenta Karl Lagerfeld Pro Stylist: Rezultate profesionale in fiecare zi

Obtine rezultate perfecte ca la salon cu uscatorul de par Rowenta Karl Lagerfeld Pro Stylist.

Motorul AC puternic de 2200 W ofera o uscare rapida, in timp ce tehnologia Ionic Booster si invelisul exclusiv Keratin & Glow ofera mai multa stralucire.

Accesoriile ce vin la pachet te vor ajuta sa obtii rezultate perfecte ca la salon in confortul locuintei tale in fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

Generator de ioni    
Compact    
Culoare Negru & argintiu  
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Putere 2200  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Alte materiale  
Concentrator 2  
Dimensiuni duze 6 & 9  mm
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
   

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.