ROWENTA Uscator de par Nomad CV4753F0

Uscator de par Nomad CV4753F0
Puternic și compact pentru rezultate perfecte

Uscătorul de păr Rowenta Nomad este ideal pentru stilul de viață activ al bărbaților. Acesta este foarte puternic și dispune de un design ergonomic. Fluxul de aer de mare viteză oferă o uscare rapidă și poate fi ajustat pe mai multe trepte de temperatură și viteză. Mânerul pliabil face ca uscătorul să fie foarte ușor de transportat.

  • Putere de 2200 W pentru rezultate perfecte
  • Flux de aer de până la 100 km/h pentru sesiuni de uscare ultra rapide
  • 3 trepte de temperatură și 2 trepte de viteză pentru rezultate personalizate
  • Jet de aer rece pentru finisare perfectă
  • Design compact și mâner pliabil pentru depozitare ușoară și transport rapid
  • Cablu de alimentare de mari dimensiuni

Referință : CV4753F0

Rowenta Nomad: Uscătorul de păr perfect pentru bărbați

Puterea de 2000 W a uscătorului și fluxul de aer de până la 100 km/h* oferă rezultate perfecte de fiecare dată.

Cele 3 trepte de temperatură și 2 de viteză îți vor permite să ajustezi fluxul de aer cu ușurință.

Designul compact și mânerul pliabil oferă o metodă ușoară de depozitare și transport oriunde și oricând.

Funcția de jet de aer rece este ideale pentru a da forma dorită frizurii tale, în timp ce cablul de alimentare de mari dimensiuni oferă libertate de mișcare.

*viteză maximă fără concentrator

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2200  W
Viteza aerului (km/h) 100  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 1  
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Gentuţă    
Pliabil    
Grilaj detașabil    
Compact    
Inel de agăţare    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.80  m
Culoare Negru & verde  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.