ROWENTA Uscator de par Express Style Stellar CV1851F0

Uscator de par Express Style Stellar CV1851F0
Flux de aer puternic pentru uscare rapida si usoara
Uscatorul de par Rowenta Express Style Stellar a fost proiectat pentru ca tu sa poti obtine o coafura impecabila intr-un timp scurt, oferind un flux de aer puternic, intr-un design compact, pentru sesiuni de uscare usoare. Tehnologie Effiwatts ofera un consum redus de energie si un flux de aer puternic, iar concentratorul asigura o precizie inalta. Cu un design compact, greutate redusa si maner pliabil, uscatorul este usor de transportat oriunde ai merge.

Referință : CV1851F0

Uscatorul de par Rowenta Express Style Stellar: Flux de aer puternic pentru uscare rapida si usoara

Esti in cautarea unui nou partener pentru sesiunile de stilizare?

Uscatorul Rowenta Express Style Stellar este ceea ce cauti.

Acesta a fost proiectat special pentru a oferi o uscare rapida si usoara in fiecare zi.

Obtine rezultate perfecte intr- un timp scurt, indiferent de tipul de par datorita fluxului puternic de aer si designului compact ce ofera confort sporit in utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1600  W
Performanţă 1900  Effiwatts
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Alte materiale  
Concentrator 1  
Setari temperatura/viteza 2  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Accesorii suplimentare incluse 3 elastice de par  
Voltage 220-240  V
Culoare Gri & portocaliu  
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Pliabil    
Compact    
Inel de agăţare    
Funcţie ECO    
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.