ROWENTA Uscator de par Pro Power+ Stellar CV7231F0

Uscator de par Pro Power+ Stellar CV7231F0
Rezultate ca la salon. Durata de viata de 2x mai mare*

Obtine rezultate ca la salon cu uscatorul de par Rowenta Stellar Pro Power+ ce sesiuni rapide de uscare si stilizare datorita puterii de 2200 W. Motorul AC de calitate profesionala ofera o durata de viata de pana la de doua ori mai lunga* - oferind in acelasi timp performante de uscare ultra-rapide si tehnologie ionica ce-ti va lasa parul moale, usor de coafat si plin de stralucire. Cei doi concentratori versatili de 6 si 9 mm si difuzorul ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine o coafura perfecta, ca de salon, in fiecare zi.

Referință : CV7231F0

*vs motorul clasic DC

Uscatorul de par Rowenta Pro Power+ Stellar: Pentru coafuri perfecte, usor de obtinut

Vrei sa-ti imbunatatesti rutina zilnica de infrumusetare?

Iti prezentam uscatorul de par Stellar Pro Power+ de la Rowenta - noul tau partener pentru coafuri fara efort si rezultate perfecte in timp record.

Cu un design festiv, uscatorul iti pune la discpozitie o varietate nesfarsita de coafuri uimitoare.

Descopera uscatorul de par Rowenta Pro Power+ Stellar pentru uscare remarcabila si rezultate ultra-rapide.

Caracteristici tehnice/Comparare

Generator de ioni    
Accesorii incluse 2 Concentratoare + Difuzor  
Setari temperatura/viteza 6  
Culoare Gri & portocaliu  
Voltage 220-240  V
Accesorii suplimentare incluse 10 stickere  
Putere 2200  W
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 2  
Dimensiuni duze 6 & 9  mm
Difuzor    
Mâner ergonomic    
Grilaj detașabil    
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.