ROWENTA FOR ELITE APARAT DE COAFAT MULTIFUNCȚIONAL FASHION STYLIST CF4512F0

APARAT DE COAFAT MULTIFUNCȚIONAL FASHION STYLIST CF4512F0
Un instrument, coafuri nelimitate!

Fashion Stylist este raspunsul inovativ la toate nevoile de stilizare ale părului tău! Produsul 3 în 1 îndreaptă, face bucle și creponează părul, adaptându-se instant la fiecare stare de spirit a ta pentru ca tu să arăți tot timpul perfect. Produsul multifuncțional de stilizare Rowenta dispune de un generator de ioni pentru un păr mătăsos și stălucitor. De altfel, învelișul ceramic oferă o alunecare fără efort și un finisaj perfect.

Referință : CF4512F0

Un singur produs, coafuri multiple!

Expirmă-ți starea de spirit și stilul personal cu Fashion Stylist de la Rowenta!

Produsul 3 în 1 îndreaptă, face bucle și creponează părul pentru ca tu să arăți tot timpul perfect.

Fashion Stylist este prevăzut cu doi piepteni pentru o îndreptare eficientă, diametrul este de de 35 mm pentru bucle lejere și plăci 3D pentru creponare, pentru o adaptare imediată la fiecare stare de spirit a ta.

Generatorul de ioni reduce elecrizarea părului și oferă acestuia strălucire în timp ce înveluișul ceramic oferă o finisare perfectă a coafurii.

Produsul dispune de două setări de temperatură pentru o adaptare perfectă la tipul tău de păr, de un cablu ce se poate roti la 360 de grade pentru confort în utilizare și de un sistem de blocare și de manevrare pentru mai multă siguranță.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 66  W
Setări temperatură 2  
Setări viteză/temperatură 2  
Înveliş Ceramic  
Funcții Stiluri multiple  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametru 35  mm
Forma Rotundă  
Rotire automată n/a  
Temperatură reglabilă 170/200  °C
Accesorii 1: Plăci 3D pentru creponare  
Accesorii 2: 2 piepteni de îndreptare  
Accesorii 3: Clips pentru ondulare  
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Vârf rece    
Funcţie Respect n/a  
Generator de ioni    
Ghid de coafare n/a  
Timp de încălzire 45  s
Grilaj detașabil n/a  
Înveliş perie n/a  
Sistem de siguranţă pentru reglaje n/a  
Semnal sonor de finalizare a ondulării n/a  
Voltaj 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.80  m
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Culoare Negru și roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.