ROWENTA Aspirator fără sac Compact Power XXL RO4853EA

Aspirator fără sac Compact Power XXL RO4853EA
Performanță și ergonomie într-un aspirator Rowenta cu design compact
Aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power XXL oferă o capacitate impresionantă de aspirare a prafului, într-un design compact, pentru rezultate perfecte în fiecare zi. Recipientul pentru colectarea prafului de 2.5 L este ideal pentru a aspira întreaga locuință fără oprire, acesta fiind și ușor de curățat. Motorul EffiTech și Tehnologia Ciclonică avansată garantează performanțe de lungă durată.

Referință : RO4853EA

BeneficiiProdus

Aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power XXL: Performanță și ergonomie într-un design compact

Cu o capacitate mare a recipientului pentru colectarea prafului și performanțe de top, aspiratorul Rowenta Compact Power XXL este ideal pentru orice tip de locuință.

Capacitatea de 2.5 L a recipientului pentru praf oferă sesiuni de curățare prelungite, fără a fi nevoie să-l golește atât de des, în timp ce designul compact permite depozitarea aspiratorului cu ușurință oriunde.

Tehnologia Ciclonică avansată asigură o performanță de lungă durată și un nivel superior de filtrare a aerului de praf.

Aspiratorul fără sac Rowenta beneficiază de motorul puternic EffiTech ce în combinație cu capul de aspirare de înaltă eficiență asigură rezultate excepționale în fiecare zi.

Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 3.8 ori mai mic.

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță
Putere 550  W
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 75  dB(A)
Sistem de filtrare
Nivel (niveluri) de filtrare 3  
Filtrare Spumă + Ciclon + Filtru de înaltă eficiență  
Uşurinţă în utilizare
Raza de acţiune 8.8  m
Lungimea cablului electric 6.2  m
Capacitatea recipientului pentru praf 2.5  L
Mâner Mâner clasic cu perie Easy Brush încorporată  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Sistem de control al puterii Manual  
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor  
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală 2 poziții  
Perie Parquet Softcare    
Duză 2 în 1 pentru spaţii înguste    
Duză pentru tapițerie    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare Roșu  
Accesorii opționale
Tip de ștecher Europeană  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.