ROWENTA Aspirator fără sac Silence Force Multi Cyclonic 5***** RO8396EA

Aspirator fără sac Silence Force Multi Cyclonic 5***** RO8396EA
Cea mai bună performanță de lungă durată!*

Fiind un aspirator puternic care oferă rezultate de durată îndelungată, aspiratorul fără sac Silence Force Multi-Cyclonic 5***** asigură performanţă extremă de aspirare la un nivel de silențiozitate inegalabil pentru o experiență de utilizare plăcută și un confort deosebit. Tehnologia multiciclonică oferă totodată rezultate optime de filtrare și performanță îndelungată.

Referință : RO8396EA

*cu un singur cap de aspirare pentru toate suprafețele

*În conformitate cu standardul internațional IEC 60312-1, în comparație cu tehnologia mono-ciclonică.

BeneficiiProdus

Performanță remarcabilă și silențiozitate supremă

Conceput pentru a face faţă chiar şi celor mai exigente provocări, aspiratorul fără sac Silence Force Multicyclonic 5***** pune puterea şi performanţa în mâinile tale.

Capul de aspirare puternic şi eficient înlătură cu uşurinţă murdăria, asigurând rezultate perfecte, fără efort.

Tehnologia multi-ciclonică asigură un proces eficient de separare a aerului de praf în 2 etape: aerul este aspirat și centrifugat în ciclonul central, astfel particulele mari sunt expediate în recipientul de praf, trecând apoi prin cele 4 cicloane laterale, separând chiar şi cele mai mici particule de praf.

Astfel, 99,98% din praful aspirat a fost eliminat. Nivelul de confort este sporit prin silenţiozitate remarcabilă în timpul utilizării datorită sistemului Rowenta Extreme Silence: motorul suspendat minimizeză vibraţiile, filtrul de spumă acustică captează zgomotul, iar capul de aspirare silenţios optimizează fluxul de aer).

Datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat Clean Express Ergo, containerul de praf este golit în doar 3 pași simpli: uşor de îndepărtat, uşor de deschis prin apăsarea unui buton, uşor de golit.

Motorul cu consum scăzut de energie (până la 50%) oferă performanţă de aspirare echivalentă cu a aspiratoarelor cu putere nominală mare*.

Aspiratorul fără sac Silence Force Multicyclonic 5*****, performanţă deosebită şi un nivel de silenţiozitate inegalabil, care abia depășește nivelul sonor al unei conversații obișnuite.

Caracteristici tehnice/Comparare

Sistem de filtrare
Nivel (niveluri) de filtrare 3  
Uşurinţă în utilizare
Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor şi roți din cauciuc moale  
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perie Parquet Softcare    
Perie Delta Parquet Softcare    
Perie Maxi Turbo    
Duză telescopică pentru spaţii înguste    
Perie pentru tapiţerie    

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.