ROWENTA Aspirator fără sac Swift Power Cyclonic RO2910EA

Aspirator fără sac Swift Power Cyclonic RO2910EA
Aspirare rapidă și eficientă cu aspiratorul Rowenta

Aspiratorul fără sac Rowenta Swift Power Cyclonic oferă o curățare profundă și un design compact pentru utilizarea zilnică. Tehnologia ciclonică avansată vine la pachet cu un cap de aspirare de înaltă eficiență pentru ca tu să te bucuri de o aspirare perfectă în fiecare zi. Aspiratorul Rowenta beneficiază de un design compact pentru o depozitare ușoară și manevrabilitate sporită.

Referință : RO2910EA

BeneficiiProdus

Aspiratorul fără sac Rowenta Swift Power Cyclonic: Aspirare rapidă și eficientă

Aspiratorul fără sac Rowenta Swift Power Cyclonic oferă rezultate perfecte de curățare într-un design compact pentru confort sporit.

Tehnologia Ciclonică avansată oferă o separare eficientă a aerului de praf pentru rezultate de lungă durată.

Capul de aspirare împreună cu motorul Effitech asigură o aspirare performantă, cu rezultate perfecte pe suprafețele dure.

Cablul de alimentare de dimensiune mare, acoperă o suprafață mare de până la 7,6 m în care poți aspira fără limite, iar designul compact oferă manevrabilitate sporită și depozitare ușaoră.

Caracteristici tehnice/Comparare

Eticheta energetică
Nivel de zgomot 77  dB(A)
Sistem de filtrare
Recipient pentru praf 1.2L  
Uşurinţă în utilizare
Manevrabilitate 3 roţi multidirecţionale  
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.