ROWENTA DEZUMIDIFICATOR INTENSE DRY CONTROL LINEN DRY DH4130F0

DEZUMIDIFICATOR INTENSE DRY CONTROL LINEN DRY DH4130F0
Menține nivelul optim de umiditate pentru a-ți proteja sănătatea, chiar la tine acasă!

Intense Dry Control folosește o tehnologie de înaltă performanță pentru a elimina umiditatea din locuința și pentru a o proteja de efectele negative ale aerului prea umed. Datorită senzorului ce detectează nivelul de umiditate și a funcției de ajustare automată a vitezei de dezumidificare, produsul Rowenta îți oferă un mediu sănătos în confortul locuinței tale.

Referință : DH4130F0

*30°C / 80% umiditate relativă

Intense Dry Control pentru o umiditate optimă

Dezumidificatorul Rowenta Intense Dry Control te ajută sa atingi și să menții un nivel optim al umidității în propria ta locuință.

Datorită capacității mari de absorbție zilnică și a senzorului de umiditate îți protejezi locuinta împotriva efectelor negative ale aerului mult prea umed.

În același timp, sistemul special de filtrare bazat pe ioni de argint, cu propietăți antibacteriene, oferă o protecție suplimentară sănătății tale.

Pentru un plus de confort produsul mai dispune de o funcție automată de reglare a umiditații aerului până la 24 de ore, o funcție de oprire automată atunci când rezervorul de apă (5 L) se umple și un sistem de uscare a țesăturilor.

Caracteristici tehnice/Comparare

TEHNOLOGIE
Tipul de produse Dezumidificator  
Tip de tehnologie Compresor  
PERFORMANȚĂ
Debit de aer 200 m3/h  
Capacitatea rezervorului de apă (L) 5.2  L
Nivelul de zgomot Max. 52  dB(A)
Capacitate de dezumidificare zilnică 25  L
Număr de viteze 2  
FUNCȚII INTELIGENTE
Mod automat    
Higrometru    
Indicator de nivel al umidității aerului    
Reglarea umidității 20-100% (+/-10%)  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Drenare Continuă și rezervor de apă  
Indicator pentru nivelul apei    
Oprire automată    
Rezervor de apă detașabil    
Panou de comandă Electronic  
Funcție de uscare a ţesăturilor    
Temperatura de funcționare (min - max) 5 - 40°C  
Funcție anti-îngheț    
Ecran LCD    
Cronometru 1-24  h
Pornire programabilă 1-24  h
Roți    
Mâner Integrat  
Accesorii suplimentare incluse Nu  
Putere 430  
Culoare Gri metalic și negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Înainte de a-l curăţa, opriți întotdeauna aparatul și scoateţi-l din priză.
Nu scufundaţi niciodată baza produsului sau cablul de alimentare și ştecărul în apă sau în orice alt lichid. Nu utilizați detergenți sau produse abrazive pentru a curăța aparatul.
Este important să curățați periodic rezervorul de apă, camera de nebulizare (în jurul discului ceramic) și orificiile de ventilație de sub aparat.
Curățarea discului: curățarea regulată a discului ceramic împiedică depunerea calcarului. Nu utilizați ustensile dure sau abrazive pentru a evita deteriorarea discului.
Curățarea rezervorului de apă: scoateți cartușul anticalcar (în funcție de model) și clătiți-l în apă curată, apoi spălați rezervorul și capacul acestuia cu apă și detergent.
Curățarea camerei de nebulizare: umpleți camera de nebulizare cu un amestec de apă și de oțet alb în cantități egale, lăsați amestecul să acționeze timp de 4 ore, apoi vărsați lichidul și clătiți camera cu apă curată (N.B.: asigurați-vă că apa nu intră în orificiul ventilatorului).
Asigură-te că:
• Temperatura ambientală nu este prea mică.
• Rezervorul nu este plin.
• Performanța dispozitivului este potrivită pentru dimensiunea camerei.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.