ROWENTA PILĂ ELECTRICĂ PENTRU BĂTĂTURI MP4010

PILĂ ELECTRICĂ PENTRU BĂTĂTURI MP4010
PICIOARE PERFECTE ÎN CÂTEVA SECUNDE!

Îndepărtează bătăturile în câteva secunde!
Cu pila electrică pentru îndepărtarea bătăturilor, obții tălpi fine şi moi, rapid și ușor. Datorită rolei cu cristale de diamant sintetic, pielea moartă este eliminată delicat, dar eficient, pentru rezultate imediate!

Referință : MP4010F0

PILA ELECTRICĂ ROWENTA PENTRU ÎNDEPĂRTAREA BĂTĂTURILOR: TĂLPI CATIFELATE ÎNTR-O CLIPĂ!

Pilă electrică Rowenta pentru îndepărtarea pielii îngroșate îndepărtează bătăturile în câteva secunde pentru picioare mai catifelate și mai fine.

Designul ergonomic asigură o prindere confortabilă și manevrare uşoară.

Cele două role cu cristale de diamant sintetic au intensităţi de exfoliere diferite: exfoliere mai puternică pentru călcâie și exfoliere normală pentru zonele sensibile și pentru finisare.

Produsul dispune de două viteze ce pot fi adaptate în funcţie de sensibilitatea pielii pentru o experienţă mai confortabilă și lipsită de durere.

Cu pila electrică de la Rowenta, pielea întărită este îndepărtată delicat și eficient, pentru picioare perfecte într-o clipă!

Caracteristici tehnice/Comparare

Voltaj 3 x 1,5  V
Culoare Alb/albastru  
Viteze 2  
Tip baterie AAA  
Sursa de alimentare Doar pe baterie  
Baterii incluse    
Rolă lavabilă    
Rolă detașabilă    
Rolă suplimentară pentru exfoliere    
Rolă pentru exfoliere    
Număr de baterii incluse 003  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să folosiți viteza joasă până veți utiliza aparatul suficient de des pentru a putea folosi viteza mai rapidă. Viteza joasă dă rezultate mai bune.
Nu. Când folosiți aparatul, asigurați-vă că unghiile (pielea, în cazul anumitor accesorii) sunt uscate.
Da. Aparatul poate fi folosit pe unghii normale și false.
Da, asigurați-vă că ați scos din priză aparatul înainte de a monta accesoriile.
Pur și simplu poziționați partea inferioară a unghiei pe cadrul discului de safir, apoi piliți-o puțin câte puțin, menținându-o apăsată pe disc.
Utilizați viteza redusă până când sunteți complet familiarizată cu aparatul, apoi puteți comuta pe viteza mare.
Viteza redusă oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește finisarea.
Puteți utiliza pila cilindrică, mai ales pentru unghiile de la picioare.
După fiecare utilizare, accesoriile (cu excepția conului din fetru) trebuie curățate. Folosiți o periuţă și săpun lichid pentru a înlătura reziduurile de pe accesorii, asigurându-vă că ați uscat complet zonele curățate. Este de asemenea recomandabil ca, din când în când, să puneți accesoriile în alcool (de 70 sau 90 °C) timp de aproximativ 10-15 minute.
Opriți aparatul și consultați un medic.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Folosiți pila cilindrică, este ideală în special pentru unghiile de la picioare.
Dispozitivul trebuie folosit cu grijă. Vă recomandăm să folosiți viteza joasă pentru un control mai bun al finisajelor și să aveți grijă în special când lucrați părțile mai sensibile ale unghiei. Folosirea lui nu ar trebui să provoace dureri niciodată; dacă acestea apar, opriți imediat utilizarea și consultați un medic.
Pentru a înlătura cuticulele în mod eficient, este recomandabil să folosiți viteza joasă (viteza 1) cu pila în formă de flacără și cu pila rotundă de safir.
Folosind conul din fetru în mod regulat, unghiile dvs. vor străluci și vor avea un aspect sănătos.
Frecați conul din safir pe suprafața de tratat până ce problema va dispărea.
Folosiți în mod regulat pila fină de safir, care vă întărește unghiile și amână efectele unghiilor încarnate. După o lună veți vedea îmbunătățiri și unghiile vor fi mai puternice, mai rezistente și nu vor mai crește "duble".
Asigurați-vă că, în timpul folosirii, țineți aparatul la distanță de față, de ochi în special.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.