ROWENTA Perie pentru îndreptarea părului Instant Straight CF5710F0

Perie pentru îndreptarea părului Instant Straight CF5710F0
Pentru o îndreptare a părului ultra-rapidă, în fiecare zi

Cu peria pentru îndreptat părul Rowenta Instant Straight, îţi poţi peria şi întinde părul ultra rapid, dintr-o singură mișcare. Este perfectă pentru utilizare zilnică, deoarece perii cu înveliş ceramic oferă un efect natural de îndreptare, în timp ce îţi protejează părul. În acelaşi timp, generatorul de ioni asigură un păr neted și plin de strălucire eliminând efectul de păr electrizat. Produsul dispune de un ecran digital ce indică momentul potrivit de utilizare. Temperatura optimă de 210°C te ajută sa-ți îndrepți părul ușor și rapid, pentru rezultate perfecte chiar la tine acasă.

Referință : CF5710F0

Îndreptare a părului ultra rapidă și ușoară

Instant Straight este combinaţia perfectă între o perie de păr şi o placă de îndreptat părul, pentru rezultate rapide obţinute prin mişcări familiare.

Datorită perilor ceramici încălziţi, părul este întins într-un mod natural, produsul fiind perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

Totodată, ionii negativi produși de generatorul specializat reduc energia statică și tendința de încrețire a părului, pentru ca tu să te bucuri de un păr neted, strălucitor și ușor de stilizat.

cranul digital îți indică momentul în care peria atinge temperatura optimă de folosire (210°C), pentru rezultate rapide și o îndreptare naturală a părului.

Designul compact, mănerul ergonomic, cablul rotativ 360° și funcția de oprire automată îți oferă confort și ușurință în utilizare, în siguranță deplină.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 35  
Setări temperatură 210°C  
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire  
Tipuri de peri Cu sistem de încălzire  
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Specificații tehnice
Voltaj 230  V
Lungimea cablului de alimentare 1.80  m
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Ceramic  
Culoare Negru și roșu  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.