ROWENTA FOR ELITE Powerline+ CV5062

Powerline+ CV5062

UȘOR ȘI EXTREM DE PUTERNIC

Uscătorul de păr Powerline reprezintă echilibrul perfect între confort și eficienţa uscării părului, având un design compact şi o greutate redusă pentru uşurinţă în utilizare și rezultate impecabile. Acesta are o putere de 2300 W pentru o uscare performantă, rapidă și eficientă, 6 setări pentru reglarea fluxului de aer și a temperaturii în funcţie de tipul de păr şi de rezultatele dorite.

Referință : CV5062F0

USCĂTOR DE PĂR ROWENTA FOR ELITE: DESIGN UŞOR ȘI REZULTATE IMPECABILE

Oferind rezultate ultra-eficiente și având un design compact şi ușor, uscătorul de păr Powerline asigură o uscare puternică şi un confort deosebit în timpul utilizării.

Acest uscător de păr de înaltă performanţă are o putere de 2300 W care permite uscarea rapidă și eficientă, și dispune pe deasupra, de două setări de temperatură și de trei viteze pentru reglarea fluxului de aer și a temperaturii, pentru un control mai mare în timpul uscării părului.

Performanța se îmbină cu confortul datorită accesoriilor şi caracteristicilor îmbunătăţite: un difuzor pentru a da volum natural părului ondulat, un concentrator pentru o mare precizie a uscării până în cel mai mic detaliu, un cablu lung de alimentare pentru o utilizare mai ușoară și o grilă detașabilă pentru curățare cu ușurință.

Jetul de aer rece asigură fixarea coafurii și rezistența îndelungată a acesteia.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 2300  W
Trepte de viteză 2  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Alte materiale  
Concentrator 1  
Difuzor    
Tip de difuzor Static  
Grilaj detașabil    
Tip motor DC  
Inel de agăţare    
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/gri/roz  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.