Cea mai bună îngrijire PENTRU RUFELE TALE

Atunci când este vorba de bunurile casnice, numeroase studii arată că utilizatorii caută produse inovatoare, care să le ușureze sarcinile casnice, obţinând, în acelaşi timp, rezultate profesionale.

Cu atât mai mult, când vine vorba despre rufe. Dacă tot trebuie să le calci, vrei ca treaba să fie făcută perfect şi acestea să arate impecabil de fiecare dată.

  • best-care_RO_1.jpg
  • best-care_RO_2.jpg

TEHNOLOGIA ROWENTA

Pentru a le oferi tuturor utilizatorilor o soluție eficientă pentru îngrijirea ţesăturilor, Rowenta s-a concentrat asupra diverselor aspecte ale produselor sale.

În primul rând, asupra tălpii fierului de călcat. Asigurând o alunecare perfectă, aceasta oferă rezultate rapide și impecabile, protejând totodată țesăturile (în special cazul tălpii Micro Steam). Aburul concentrat în partea superioară a tălpii fierului de călcat umezește rufele, în timp ce căldura emanată prin partea inferioară usucă țesăturile, reducând astfel considerabil timpul dedicat sesiunilor de călcat. Prin urmare, rufele se calcă mai repede și mai bine. Vârful de precizie alunecă ușor, şi ajunge chiar și în cele mai înguste cute și pliuri.

În ceea ce privește călcatul, puterea aburului este sinonimă cu performanța. În cazul fiarelor de călcat, aburul variabil poate atinge 50g/minut pentru un rezultat perfect - exact ceea ce oferă modelul Rowenta Steam Force. Acesta dispune și de o pompă de abur electronică intregrată care generează un jet de abur puternic de 220 g/minut, pentru îndreptarea chiar şi a celor mai dificile cute și pentru a obţine rezultate perfecte chiar şi în cazul țesăturilor groase.

Nu toate ţesăturile necesită aceeași atenție. De exempli, este nevoie de un jet mai puternic pentru destinderea fibrelor anumitor țesături, precum bumbacul sau inul, în schimb pentru mătase nu este nevoie de abur. Prin urmare, este posibilă ajustarea intensității jetului de abur în funcție de tipul de material pe care dorești să-l calci.

O altă caracteristică specială este funcția pentru jetul de abur vertical. Această funcție îți permite reîmprospătarea rapidă şi eliminarea cutelor de pe perdele, ţesături delicate sau haine aşezate pe umeraş.

În concluzie, cu Rowenta poți călca totul cu viteza aburului!

Aceste produseTE-AR PUTEA INTERESA