ROWENTA Ventilator cu picior Essential+ VU4410F2

Ventilator cu picior Essential+ VU4410F2
Reîmprospătare puternică și silențioasă

Cu ventilatorul cu picior Rowenta Essential+ te poți bucura în liniște de o reîmprospătare puternică. Cu cele 3 trepte de viteză și varietatea de funcții inteligente, acest ventilator este aparatul esențial pentru locuința ta în sezonul cald.

Referință : VU4410F2

*volumul poate varia +/- 10% în funcție de produs

Ventilatorul cu picior Rowenta Essential+: Reîmprospătare puternică și silențioasă

Bucură-te de o reîmprospătare rapidă și silențioasă cu ventilatorul cu picior Rowenta Essential+.

Cu un volum de aer de până la 55 m3/min, acesta este ideal pentru zilele toride de vară.

Motorul de cupru asigură performanțe de lungă durată, în timp ce treapta minimă de putere oferă o reîmprospătare în liniște, ideală pentru atunci când dormi, te uiți la TV sau lucrezi.

Cele 3 trepte de viteză îți vor permite să ajustezi volumul de aer după bunul plac, iar designul compact face ca ventilatorul să fie ușor de depozitat și transportat pentru atunci când nu este folosit.

Funcțiile inteligente de oscilație automată și ajustare a înalțitmii garantează un nivel ridicat de confort în fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

TIPUL PRODUSULUI
Tip Clasic  
Model Cu stativ  
Diametru (inch) 16  
Înălțime maximă 1,3  m
PERFORMANŢA AERULUI
Debit maxim de aer (m3/min) 55  
Rotaţie automată    
Orientare reglabilă    
Număr de palete 3  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Ecran Nu  
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Alb  
SILENŢIOZITATE
Nivel minim de zgomot 49  dB(A)

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.