ROWENTA Ventilator cu picior Essential+ VU4420F2

Ventilator cu picior Essential+ VU4420F2
Ventilatorul imbatabil împotriva tântarilor
Luptă împotriva temperaturilor înalte și a tânțarilor în același timp datorită ventilatorului Rowenta Essential+. Acesta oferă un flux de aer proaspăt de până la 55 m3/min în treapta maximă de viteză* și o protecție avansată împotriva țânțarilor - cu până la de 2 ori mai eficient față de un difuzor clasic împotriva tânțarilor fără ventilator (test extern efectuat în august 2016).

Referință : VU4420F2

BeneficiiProdus

Ventilatorul cu picior Rowenta Essential+: Ventilatorul imbatabil împotriva tântarilor

Cu ventilatorul Rowenta Essential+ te poți bucura de o reîmprospătare rapidă și fără a fi deranjat de țânțari.

Aparatul beneficiază de un difuzor încorporat pentru o protecție sporită împotriva țânțarilor pentru întreaga încăpere.

Acesta este compatibil cu majoritatea recipientelor cu substanțe împotriva țânțarilor (neincluse în pachet) și va oferi o autonomie de lungă durată - până la 60 de nopți a câte 8 ore de utilizare în treapta maximă de viteză (test intern efectuat cu substanțe speciale împotriva țânțarilor ce garantează o autonomie de până la 45 de nopți pentru aparatele electrice de conectat la priză).

Fluxul de aer de până la 55 m3/min în treapta maximă de viteză*, cele 3 trepte de viteză și mișcarea de oscilație oferă o reîmprospătare rapidă.

Piciorul telescopic al ventilatorului îți va permite să ajustezi înalțimea acestuia după bunul plac, în timp ce cablul lung de alimentare permite o poziționare optimă țîn orice locuință.

Caracteristici tehnice/Comparare

TIPUL PRODUSULUI
Tip Clasic  
Model Cu stativ  
Diametru 40  cm
Diametru (inch) 16  
Înălțime maximă 1.3  m
PERFORMANŢA AERULUI
Debit maxim de aer (m3/min) 55  
Orientare reglabilă    
Număr de palete 3  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Ecran Nu  
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  
SILENŢIOZITATE
Nivel minim de zgomot 49  dB(A)

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.