ROWENTA Ventilator de birou Turbo Silence Extreme+ VU2730F0

Ventilator de birou Turbo Silence Extreme+ VU2730F0
Putere de neegalat

Bucură-te de împrospătare rapidă în liniște deplină cu ventilatorul de birou Rowenta Turbo Silence Extreme+. Cu un nivel de zgomot de numai 38 dB(A), acesta este ideal pentru utilizarea în timpul somnului, pentru atunci când urmărești programele tale favorite la TV sau când studiezi, fiind cel mai puternic și mai silențios ventilator de la Rowenta*!

*38 dB(A) în treapta minimă de viteză și un flux de aer de 45 m3/min în treapta maximă de viteză, dintre ventilatoarele de birou Rowenta

Referință : VU2730F0

Ventilatorul de birou Turbo Silence Extreme: Răcorește-te în liniște extremă

Obține o împrospătare rapidă în deplină liniște cu ventilatorul de birou Rowenta Turbo Silence Extreme+.

Acesta este cel mai puternic și mai silențios ventilator proiectat de Rowenta* ce funcționează cu un nivel de zgomot de numai 38 dB(A) în treapta minimă de viteză și oferă o împrospătare de înaltă performanță de până la 45 m3/min în treapta maximă de viteză.

Cele 4 trepte de viteză, inclusiv modurile Silent Night și Turbo Boost, oferă o personalizare a flusului de aer.

Designul atractiv și difuzia optimă a aerului completează pachetul pentru o experiență completă.

*printre ventilatoarele de birou de la Rowenta

Caracteristici tehnice/Comparare

TIPUL PRODUSULUI
Tip Clasic  
Model Pentru masă  
Diametru 30  cm
Diametru (inch) 12  
Număr de lumini 2  
PERFORMANŢA AERULUI
Funcţie Turbo    
Rotaţie automată    
Orientare reglabilă    
Număr de palete 5  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1.5  m
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 4  
Tip de ștecher Europeană  
SILENŢIOZITATE
Poziție pe timp de noapte    

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.